Stoelverwarming

Individueel comfort en gekeurde veiligheid.

Het internet staat vol met beloftes: topkwaliteit tegen lage prijzen, TÜV-gekeurd en absoluut veilig. Helaas is dit niet altijd de waarheid. ‘Aangemeld voor TÜV-keuring’ is absoluut niet hetzelfde als ‘TÜV-gekeurd’. Dit maakt een enorm verschil.

Carboluxe garandeert wel gekeurde veiligheid. Alle producten zijn door de experts van de TÜV Saarland getest en voldoen aan alle belangrijke EU-richtlijnen. Wij produceren uitsluitend in onze eigen fabriek in Duitsland en zorgen zo voor bijzonder duurzame producten van uitstekende kwaliteit.

Raakt ondanks de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaards een product defect dan garanderen wij de volledige en kosteloze uitwisseling van een nieuw product of onderdeel, binnen enkele dagen.

Als uw wagen standaard niet voorzien is van stoelverwarming hoeft u geen zorgen te hebben. T&T bouwt voor u stoelverwarming in uw wagen. Dit gebeurd op professionele wijze met kwalitatieve carbon-verwarmingselementen.

Klik hier om het filmpje van onze verwarmingselementen in het Duits te bekijken op YouTube.


Contact

T&T Interior Design
Mallekotstraat 69
2500 Lier
België

E-mail: info@ttinterior.be
Tel.: +32 (0)3 488 73 43

Disclaimer

Via deze website wil T&T correcte en actuele informatie verstrekken over haar producten, diensten en projecten. T&T kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve of verouderde informatie.