Lederen Bekleding

Leder in uw wagen is niet alleen mooi en aangenaam maar ook onderhoudsvriendelijk. Het is bijvoorbeeld makkelijker te onderhouden dan stof en is bovendien veel slijtvaster. Als de stoffen bekleding het al heeft laten afweten, is het leder nog steeds gaaf.

Wij van T&T geven uw wagen een tweede leven; een interieur in oase van luxe en comfort. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij aan al uw verwachtingen voldoen. Onze grondstoffen worden met zorg uitgekozen om de hoogste kwaliteitsnormen te behalen. De meeste grondstoffen laten we trouwens zelf produceren, zo zijn we zeker dat ze de tand des tijds kunnen doorstaan. Bovendien wordt ieder interieur met de grootste zorg afgewerkt. Of u nu een professionele of een particulier bent, wij zullen u steeds met raad en daad bijstaan. Ook plaatsen wij stoelverwarming na in uw auto. Dit gebeurd op professionele wijze en met zeer kwalitatief materiaal.

Een standaard interieur is uiteraard vlot uitgevoerd, maar we kunnen nog veel meer doen voor u. U kunt kiezen voor een 2-kleurig interieur of meerdere kleuren, speciale stiksels, borduurs, dashboards, … Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ook voor tuningwagens, limousines, oldtimers, vrachtwagens, bussen, caravans, campers, mobilhomes, boten, moto’s, etc. kan u bij ons terecht.

Het T&T Interior Design team.


Contact

T&T Interior Design
Mallekotstraat 69
2500 Lier
België

E-mail: info@ttinterior.be
Tel.: +32 (0)3 488 73 43

Disclaimer

Via deze website wil T&T correcte en actuele informatie verstrekken over haar producten, diensten en projecten. T&T kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve of verouderde informatie.