Over Ons

Wat in 1999 begon als een kleine firma, gesticht door twee broers, is nu uitgegroeid tot een grote firma die jaarlijks honderden wagens van leder voorziet. Maar de filosofie is altijd dezelfde gebleven: topkwaliteit aan een democratische prijs.

In 1999 begonnen deze twee in een kleine garage het bedrijf. Er was dringend nood aan bedrijven die werkten met gediplomeerde stoffeerders. Meestal zijn ‘professionele’ stoffeerders begonnen als hobbyisten. Zij missen echter de essentiële basis om ieder interieur perfect af te werken en vaak hebben ze ook geen idee welke grondstoffen ze moeten gebruiken om een bepaald effect te creëren. Dankzij de kennis en de drang naar perfectie van beide broers, werd de zaak al snel een succes. In 2002 werd dan ook besloten om te verhuizen naar een grotere ruimte. Het zoeken hiernaar leverde een magazijn op aan de Mechelsesteenweg in Lier. Hier hadden ze plaats om vier wagens binnen te zetten en voldoende ruimte om nieuwe machines te plaatsen.


De nieuwe werkplaats wierp al snel haar vruchten af. De werkdruk werd te groot voor de broers. De eerste personeelsleden werden aangeworven (nadat ze een zware selectieprocedure hadden overleefd). Al snel bleek deze werkplaats ook te klein. De zoektocht naar een geschikte locatie was opnieuw begonnen.

Deze zoektocht verliep niet van een leien dakje. In 2005 werd dan eindelijk de geschikte locatie gevonden in de Mallekotstraat, zone industrie. Na heel wat aanpassingswerken kon in mei 2006 deze werkplek in gebruik genomen worden. Momenteel is er plaats om meer dan twintig wagens binnen te zetten, een grote werkplaats met allemaal nieuwe machines, een leuke showroom en voldoende bureel- en vergaderruimte.

Uiteraard wordt er ook nu nog gestreefd naar perfectie. T&T gaat steeds op zoek naar de beste grondstoffen in binnen- en buitenland en heeft enkel gediplomeerd personeel in dienst. Ook het machinepark is volledig up-to-date. Als we een som maken, van dit alles, betekent dit dat de wagens hier perfect afgewerkt buiten rijden.


Ferrari 599 GTB #ferrari #599gtb #f139

Een bericht gedeeld door T&T Interior Design (@ttinteriordesign) op

Contact

T&T Interior Design
Mallekotstraat 69
2500 Lier
België

E-mail: info@ttinterior.be
Tel.: +32 (0)3 488 73 43

Disclaimer

Via deze website wil T&T correcte en actuele informatie verstrekken over haar producten, diensten en projecten. T&T kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve of verouderde informatie.