Contact

Als u een prijs wilt voor een interieur, is het aangewezen om even langs te komen met de wagen. Er kan dan besproken worden wat er precies bekleed moet worden, met welke materialen en op welke manier. Eventueel kan u dan in één keer een datum vastleggen die haalbaar is voor u en voor ons.

Als u toch een richtprijs wenst te verkrijgen via e-mail, is het belangrijk dat u duidelijk omschrijft wat er precies moet bekleed worden en met welke wagen u rijdt. Vergeet dan niet te vermelden welke uitvoering uw wagen is, of er al dan niet zetelverwarming geplaatst is, … Enkele foto’s kunnen ons helpen om een correcte prijs op te maken.

Bent u garagehouder? Dan hebt u het vast veel te druk om even langs te komen bij ons. Maar als nieuwe of als bestaande klant kan u steeds vragen om bezocht te worden door iemand van ons team. Voor nieuwe klanten is dit ten stelligste aan te raden. Op die manier weten wij precies wat u van ons verwacht.

Staar u trouwens niet blind op de kleuren en ledersoorten die op de website te zien zijn, dit is slechts een klein deel van de kleuren en soorten die wij kunnen krijgen. Van origineel Lamborghini leder tot kleuren die bij de fabrikanten van auto’s niet te verkrijgen zijn, wij hebben het allemaal.


Contact Info

T&T Interior Design
Mallekotstraat 69
2500 Lier
België

  • Ma-Vrij: 9:00 tot 18:00
  • Zaterdag: 9:00 tot 13:00
  • Zon- en feestdagen: Gesloten

Contact

T&T Interior Design
Mallekotstraat 69
2500 Lier
België

E-mail: info@ttinterior.be
Tel.: +32 (0)3 488 73 43

Disclaimer

Via deze website wil T&T correcte en actuele informatie verstrekken over haar producten, diensten en projecten. T&T kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve of verouderde informatie.